Gebruikershandleiding

Retourneren & Verzenden

Eenvoudige teruggave van 60 dagen

Wij zijn toegewijd aan uw totale tevredenheid. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen zestig (60) werkdagen na ontvangst van de object (en) volledig terugbetalen van de productprijs en eventuele bijbehorende belasting.

Als u een krediet wilt ontvangen tegen een wisselkoers of een credit op uw rekening, dient u er rekening mee te houden dat alle retourzendingen en uitwisselingen in een nieuwe, ongebruikte of ongebruikte staat moeten zijn met de originele labels en stickers. Items die worden beschouwd als versleten, gebruikt, vuil of ontbrekende labels worden teruggestuurd aan de koper op hun kosten en er worden geen restituties uitgereikt. De zwemkleding van vrouwen is alleen in aanmerking voor retourneren als de sanitaire voering plaatsvindt. Ondergoed, aangepaste en gepersonaliseerde artikelen zijn niet retourneren. Aangezien verloren retourzendingen de verantwoordelijkheid van de klant zijn, moet u een volgnummer van de koerier verkrijgen voor de retourzending.


Internationale verzending

Wij zijn trots om UPS / DHL / Fedex / TNT / USPS te gebruiken als onze primaire carrier. Ze verzenden pakketten van maandag tot vrijdag en in de meeste gebieden leveren zendingen op zaterdag. Vergeet niet dat sommige van onze artikelen worden gemaakt om te bestellen en te verzenden vanuit alternatieve magazijnen. Zorg ervoor dat u de productdetailspagina controleert om te controleren of uw product een levertijd heeft.